پیتزا اسپاگتی
مواد لازم :
اسپاگتی پخته | ۱ بسته (۵۰۰ گرم) |
سس اسپاگتی | ۱ پیمانه |
پپرونی خرد شده | ۲۰۰ گرم |
زیتون سیاه خرد شده | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
قارچ خرد شده | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا رنده شده | ۴۰۰ گرم |
طرز تهیه:
برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید .در یک قابلمه بزرگ کمی نمک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاید. ماکارونی را در آب جوش بریزید، گاهی آن را به آرامی هم بزنید تا زمانیکه کاملا مغز آن پخته شود. آن ها را آبکش کنید. ماکارونی را به ظرف بزرگی منتقل کنید .
سس اسپاگتی را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا پوشش داده شود و پپرونی، زیتون، و قارچ بر روی ماکارونی بریزید.
ظرف پخت مخصوص فر را کمی چرب کنید و مواد را در داخل آن بریزید آن را با پنیر موتزارلا بپوشانید چند عدد سسیس را برای تزئین روی پنیر بچینید ، بعد روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید . ظرف را در فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید . اسپاگتی پیتزا را در ظرف مناسبی سرو کنید.