پوره کدو سبز و نعناع با سیب زمینی

مواد لازم :

سیب زمینی ۳ عدد
کدو سبز متوسط ۵ عدد
شیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده به مقدار لازم
نمک به مقار لازم
نعناع ۱۰ تا ۱۵ ساقه
روغن زیتون به مقدار لازم

 

طرز تهیه پوره کدو سبز و نعناع با سیب زمینی  :

سیب زمینی ها را با پوست خوب شسته . از وسط به دو نیم برش می زنیم . مانند کاسه درون آنرا با قاشق خالی می کنیم و فقط یک دیواره نازک در حدود ۵ میلی متر باقی می گذاریم .درون فویل می گذاریم و مقداری نمک و روغن زیتون روی آن می ریزیم و درون فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا برشته و پخته شود .

کدو سبز را بعد از تمیز کردن و شستن به تکه های کوچک برش می زنیم و به همراه تکه های سیب زمینی که از درون سیب زمینها بیرون آورده ایم با مقداری آب می گذاریم تا بپزد . بعد از پخت در سبد می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود . در کاسه ای می ریزیم و آنها را خوب نرم می کنیم .نمک را به دلخواه اضافه می کنیم وظرف را روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق چوبی مدام هم می زنیم تا آب اضافه آن گرفته شود . در انتها کره و مقدار شیر را به همراه نعناع های ریز خرد شده به پوره اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن درون کاسه هایی که از سیب زمینی درست کرده ایم می ریزیم . با برگ تازه ی نعناع تزئین می کنیم .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید