پودینگ میوه

  پودینگ میوه

 

مواد لازم :

 

 کیک کوچک یک عدد
 کنسرو میوه های مخلوط یک قوطی
 خامه تازه دو پیمانه
 شیر چهار پیمانه
پودر کاسترد چهار قاشق غذاخوری
 شکر یک پیمانه
ژله توت فرنگی  نصف پاکت
 سیب  یک عدد
پرتقال یک عدد

pabi-13941003-54

طرز تهیه :
ژله را طبق دستور روی جعبه آماده کنید. خامه را هم بزنید تا غلیظ شود و فرم بگیرد . میوه ها را بعد ازپوست کندن تکه تکه کنید . پودر کاسترد را با نیمی از شیر مخلوط کنید . بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود . کیک را از وسط به دو لایه ببرید.
کیک را قالب زده روی اولین لایه مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید.روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه فرم داده را بریزید و در یخچال  قرار دهید تا خود را بگیرد.حالا با میوه ها تزئین کنید .

 

pabi-13941003-55

 

 

pabi-13941003-56

 

 

pabi-13941003-52

 

 

pabi-13941003-53

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید