پودینگ انجیر

پودینگ انجیر

مواد لازم :

انجیر ۳۰۰ گرم
پنیر ریکوتایاپنیر صبحانه بدون نمک ۲۰۰ گرم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۵۰ گرم
گلوکوز به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
شیر ۲/۱ لیتر
پودر کاستارد ۴۰ گرم

طرز تهیه :

انجیر ها را بعد از زدن سر چوب آنها را در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود . بعد پنیر ریکوتا یا پنیر صبحانه بدون نمک را به همراه ۵۰ گرم شکر و زعفران به مواد اضافه می کنیم و باز در مخلوط کن خوب هم میزنیم . پودر کاسترد را با ۲ قاشق غذا خوری از شیر خوب مخلوط میکنیم، بقیه شیر را با شکر و  وانیل روی اجاق میگذاریم تا داغ شده و بجوشد، سپس مخلوط شیر و پودر کاسترد را داخل آن ریخته و خوب به هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ و یکدست شود . حالا زرده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب به هم می زنیم . یک قاشق از کاستارد داغ را می ریزیم و هم میزنیم .دو تا سه بار این کار را انجام می دهیم تا دمای زرده تخم مرغ ها کمی بالا برود . بعد تمام زرده ها را با مایع کاستارد مخلوط می کنیم . مواد انجیر و پنیر را هم به کاستارد اضافه می کنیم . قالب مورد نظررا با گلوکز آغشته کرده و مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم .بعد از این زمان قالب را در ظرف سرو بر می گردانیم و با انجیر و کمی زعفران تزئین می کنیم .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید