پودینگ انجیر
مواد لازم :
انجیر | ۳۰۰ گرم |
پنیر ریکوتایاپنیر صبحانه بدون نمک | ۲۰۰ گرم |
زعفران | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | ۵۰ گرم |
گلوکوز | به مقدار لازم |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
شیر | ۲/۱ لیتر |
پودر کاستارد | ۴۰ گرم |
طرز تهیه :
انجیر ها را بعد از زدن سر چوب آنها را در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود . بعد پنیر ریکوتا یا پنیر صبحانه بدون نمک را به همراه ۵۰ گرم شکر و زعفران به مواد اضافه می کنیم و باز در مخلوط کن خوب هم میزنیم . پودر کاسترد را با ۲ قاشق غذا خوری از شیر خوب مخلوط میکنیم، بقیه شیر را با شکر و وانیل روی اجاق میگذاریم تا داغ شده و بجوشد، سپس مخلوط شیر و پودر کاسترد را داخل آن ریخته و خوب به هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ و یکدست شود . حالا زرده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب به هم می زنیم . یک قاشق از کاستارد داغ را می ریزیم و هم میزنیم .دو تا سه بار این کار را انجام می دهیم تا دمای زرده تخم مرغ ها کمی بالا برود . بعد تمام زرده ها را با مایع کاستارد مخلوط می کنیم . مواد انجیر و پنیر را هم به کاستارد اضافه می کنیم . قالب مورد نظررا با گلوکز آغشته کرده و مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم .بعد از این زمان قالب را در ظرف سرو بر می گردانیم و با انجیر و کمی زعفران تزئین می کنیم .