پای مرغ

پای مرغ 

 

مواد لازم :

 

بیسکوئیت کره ای به میزان لازم
تره فرنگی خردشده ۱ فنجان (۳ عدد متوسط)، یا ۱ عدد پیاز
قارچ تازه ورقه شده ۱ فنجان
کرفس خرد شده ¾ فنجان ( ۲/۱ – ۱ ساقه (
فلفل قرمز شیرین خرد شده ½ فنجان ( ۱ عدد کوچک (
کره یا مارگارین ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۳/۱ فنجان
ادویه ی مخصوص خوراک مرغ ۱ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
آب مرغ ½ -۱ فنجان
خامه ی کم چرب یا شیر ۱ فنجان
مرغ پخته و خرد شده ½ -۲ فنجان
نخود فرنگی یامخلوط نخود فرنگی و هویج ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه :

 

در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و ۴ تا ۵ دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید .

تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید . درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.

ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر باحرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی شود.

 

Check Also

کلوچه گوشت

مواد لازم برای خمیر کلوچه: تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : نصف پیمانه ...

دیدگاهتان را بنویسید