پاناکوتا مرغ

پاناکوتا مرغ

pabi-13941003-51

مواد لازم  :

 

سفیده تخم مرغ ۳ عدد
سس خردل ۱ قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب ۴/۱ فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان ۴ قطعه
سس سرکه و نمک گرم ۴/۳ فنجان
سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

طرز تهیه :

فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید . سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را مخلوط و آن را در ظرف دیگری پهن کنید.مرغها را در ظرف خرده نان ها و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید. سینی فر را در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود بسته به نوع فر و دمای آن چند دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند. غذا حاضر است حالا آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

 

Check Also

سوفله تره فرنگی و تربچه

مواد لازم : تربچه بزرگ ۷ تا ۱۰ عدد تره فرنگی متوسط ۲ عدد پنیر ...

دیدگاهتان را بنویسید