مواد لازم:
پاستا کوچک | ۱ بسته |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پنیر موزارلا | ۱۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | ۲ قتشق غذا خوری |
کره | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا ایتالیایی و مرغ تنوری :
در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید و طبق دستور اجازه دهید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .سینه مرغ را با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید بعد از نیم ساعت آن را روی باربیکیو یا تابه های رزیمی بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود ۳ دقیقه آن را تفت دهیدتا عطر سیر را به خود بگیرد . مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید . گوجه فرنگی را فیله کنید و گوشت آن را خرد کنید. به همراه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو هم بزنید تا مخلوط شوند .
ظرف پیرکس مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . پنیر پارمیسان را روی پاستا بریزید . حدود ۳۰ دقیقه آن را در فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .