پاستای میگو

پاستای میگو

مواد لازم

پاستا ۵۰۰ گرم
میگو ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
سیر ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سرکه به میزان لازم

4.1pabi

طرز تهیه پاستا میگو

برای تهیه پاستا میگوابتدا میگو ها را پوست بکنید و بشوئید سپس میگو ها را با کمی سرکه و روغن زیتون و فلفل مزه دار کنید، بهتر است میگو ها ریز باشند و یا میگو ها را به دو قسمت تقسیم کنیدو حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا میگو ها مزه دار شوند . گوجه فرنگی ها را رنده کنید، روی حرارت گازکمی تفت دهید سیرله شده را اضافه کنید و بعد از ۲ ثانیه میگو ها را به گوجه فرنگی و سیر اضافه می کنیم . صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی گرفته شود. قارچ ها را خرد کرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگو ها مخلوط نمائید.سس پاستا آماده است . آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید پاستا ها را در آب بریزید تا بپزد سپس پاستا ها را  آبکش کنید، پاستا آماده شده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجه فرنگی تهیه شده را با پاستا مخلوط کنید و روی آن را جعفری خرد شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

Check Also

اسموتی هندوانه کیوی وموز

مواد لازم : هندوانه (بدون هسته – تکه تکه شده) ۱ فنجان کیوی (بدون پوست ...

دیدگاهتان را بنویسید