میکادوهای نیمه شکلاتی 

مواد لازم:

کره یا روغن جامد ·         ۲ /۱ پیمانه
پودر قند ·         ۲ /۱ پیمانه
نان بستنی ۲۰۰ گرم
وانیل ·         ۴ /۱ قاشق چایخوری
آرد یک پیمانه
پودر بادام ·         یک پیمانه
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ·          ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه میکادوهای نیمه شکلاتی :

درابتدا آرد را در قابلمه مناسبی و روی حرارت ملایم بدون روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کرده و خامی آن گرفته شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره یا روغن را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.در این مرحله پودر کاکائو را اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید. سپس از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید تا خمیر خنک شود. بعد پودر قند و پودر بادام را همراه با وانیل خوب مخلوط کنید و به آرد و روغن اضافه کنید .
قالب مستطیل شکلی آماده کرده و کف آن را با یک یا چند ورق نان بستنی بپوشانید.
سپس مایه داخل میکادو را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید، یک قسمت آن را روی نان بریزید و با پشت قاشق در تمام سطح نان پخش کنید. پس از آن دوباره لایه دیگری از نان را روی مواد قرار دهید و در آخر با دست روی نان فشار دهید تا مواد به هم فشرده شود.باقیمانده مایه را به روش قبلی روی نان پخش کرده و دوباره با لایه دیگری از نان پوشش دهید.در این مرحله هم با فشار دست لایه های نان و مواد را به هم فشرده کنید.
سپس سینی را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.پس از گذشت این مدت، سینی را از یخچال خارج کرده و با چاقوی  بلند تیزی شروع به برش دادن کنید. برش ها را به صورت ۵ × ۳ سانتی‌متر انجام دهید.شکلات تخته‌ای را درون کاسه ای بریزید و روی کتری درحال جوش قرار دهید تا آب شود . ظرف آن را از روی کتری بردارید و کناری بگذارید تا فقط کمی از حرارت افتاده و سرد شود. حالا هرکدام از برش های میکادو را تا نیمه در شکلات آب شده فرو ببرید و در ظرف دیگری قرار دهید تا سرد شود. بعد از اینکه همه میکادوها را به همین ترتیب نیمه شکلاتی کردید، آنها را در ظرف بچینید .

 

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

پاسخ دهید