مرغ

مرغ

مرغ منبع خوبی از پروتئین است و ۱۰۰ گرم از آن ۵۸ درصد نیاز پروتئینی بدن را برطرف می‌کند از آنجا که چربی گوشت مرغ نسبت به گوشت چهارپایان کمتر است، کسانی که از برنامه‌های کاهش وزن استفاده می‌کنند، می‌توانند این گوشت را جایگزین گوشت قرمز کنند. در افراد مسن پروتئین‌های موجود در گوشت مرغ از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
دیگر ویتامین‌های موجود در مرغ ویتامین B6 است که همراه ویتامین B3 به متابولیسم انرژی در بدن کمک و واکنش‌های متابولیک را هدایت می‌کند.
مرغ منبع خوبی از نیاسین (B3) است که از گروه ویتامین‌‌های B محسوب می‌شود و از بدن در مقابل سرطان‌ها دفاع می‌کند. کمبود نیاسین موجب آسیب دیدن ماده ژنتیکی (DNA) می‌شود. با مصرف ۱۰۰ گرم از گوشت مرغ ۷۰ درصد از نیاز روزانه به نیاسین تامین می‌شود.

سلنیوم نیز به میزان کافی در مرغ پیدا می‌شود. این ماده در بسیاری از مسیرهای متابولیک مورد استفاده قرار می‌گیرد که از آن جمله می‌توان به متابولیسم هورمون‌های تیروئید و عملکرد ایمنی بدن نام برد.

Check Also

انبه

انبه انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است . انبه تقویت کننده قوای ...

پاسخ دهید