مرغ با سس قارچ

مرغ با سس قارچ 

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد خرد شده
سیر ۲ حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ :

 

قارچ ۲۵۰ گرم
خامه ۴/۳ پیمانه
سس سویا یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

  • فر را   از قبل با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . هر کدام از سینه مرغ ها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.  پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود. تکه‌های سینه مرغ را به تابه پیاز سرخ شده اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید. مرغ‌ها را درون یک ظرفمخصوص فر قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید . روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

حالا در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید. آرد ذرت و کره را به آرامی به مخلوط قارچ اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

بعد از ۱۰ دقیقه  مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و با سس قارچ تزئین کنید .

نوش جان

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید