مربای هویج

مربای هویج

مواد لازم :

هویج ۵ عدد بزرگ
هل نرم شده ۲/۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲/۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۵۰۰ گرم

طرز تهیه :
هویج ها را شسته،پوست کنده و رنده کنید. هویج را در قابلمه ریخته بدون آنکه چیزی به آن اضافه کنید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بگذارید تا رنگ آن کمی تغییر کند . شکرو آبلیمو، آب، هل و گلاب را به هویج اضافه کرده هم می زنیم سپس مواد را به مدت ۲ ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود . مربای هویج را در ظرف شیشه ای مخصوص ریخته در یخچال می گذاریم تا خنک شود .

 

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

 

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

پاسخ دهید