ماهی کنجدی با سس مرکبات

مواد لازم

ماهی حلوایی فیله شده ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دانه کنجد ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
آب پرتقال یک دوم فنجان
پرتغال پوست کنده و فیله شده ۲ عدد
لیموترش فیله شده ۲ عدد
پیازچه ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

طرز تهیه ی این غذا بسیار ساده و راحت است . ابتدا ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و درحدود نیم ساعت کنار بگذارید بعد کنجدها را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون همان تابه که ماهی را سرخ کرده اید ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیله‌های ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده و پیاز چه تزئین کنید.

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخی بگذارید