مواد لازم
پاستا بنه | ۱ بسته ۵۰۰ گرمی |
پیاز قرمز | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای سبز | ۱ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر خورد شده | ۳ حبه |
گوجه فرنگی | ۱ عدد متوسط |
مرغ پخته شده | ۲ فنجان |
برگ اسفناج | ۱ فنجان |
شیر | نصف فنجان |
کالباس دودی | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
پنیر گودا | ۱۰۰ گرم |
سس سفید | ۱ فنجان |
طرز تهیه
برای شروع پخت در قابلمه ای مقدار تقریبی ۱ تا ۲ لیتر آب ریخته و می گذاریم تا جوش بیاید . پاستا بنه را بر اساس دستور عمل و زمان پخت روی بسته بندی می پزیم .
در تابه روغن زیتون را می ریزیم و بعد از اینکه گرم شد پیاز خرد شده را ریخته و تفت می دهیم بعد ازاینکه پیازسبک شد سیر له شده را می ریزیم و فقط ۴ ثانیه تفت می دهیم . حالا فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم گوجه خورد شده را هم اضافه می کنیم . مرغ پخته شده و اسفناج ها را هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا حجم اسفناج ها نصف شود .
کالباس خرد شده را به همراه سس سفید و شیر به تابه اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن زیر تابه را خاموش می کنیم . پاستا بنه آبکش شده را به تابه اضافه کرده وهمراه مواد و پنیر گودا خوب مخلوط می کنیم . ظرف پیرکسی را کمی چرب می کنیم مواد مخلوط شده را درون ظرف ریخته و روی آن را پنیر پیتزا ریخته و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا روی پاستا برشته شود . این مقدار پاستا برای ۶ نفر کافی است .
نکته : اگر مزه ی تند را دوست دارید می توانید مقداری فلفل سبز تند یا پودر فلفل قرمز هم به مواد اضافه کنید .
لازانیا با پاستا بنه ,پاستا بنه, پیاز قرمز ,فلفل دلمه ایسبز ,روغن زیتون, سیر, خورد شده, گوجه فرنگی ,مرغ پخته,برگ اسفناج ,شیر ,کالباس دودی ,پنیر پیتزا ,پنیر گودا ,سس سفید