لازانیای کدو

لازانیای کدو 

مواد لازم :

 

 پیاز خرد شده  نصف فنجان
 سیر خرد شده  ۲حبه
 جعفری  ۳قاشق سوپ خوری
 روغن زیتون  یک قاشق سوپ خوری
 پونه  نصف قاشق چای خوری
ریحان نصف قاشق چای خوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
فلفل نصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست سه فنجان
سس گوجه فرنگی یک فنجان
رب گوجه فرنگی یک فنجان
قارچ خرد شده سه فنجان
کدوی سبز خرد شده سه عدد
پنیر موزرلا رنده شده ۲۵۰گرم
پنیر فتا ۲۵۰گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۳قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

پیاز را در روغن سرخ کرده تا پیازها نرم شوند . سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطررا اضافه کرده و بعد از آن  قارچها را نیز به آن اضافه کرده و هم بزنید . حالا گوجه های خرد شده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید و  نیم ساعت خوب تفت دهید . کدو ها را نازک برش زده و در ماهی تابه رژیمی کباب کنید . در ظرف مخصوص فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیرفتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر قرار دهید تا لازانیا آماده شود . ظرف را از فر خارج کرده  ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید