لازانیای کدو
مواد لازم :
پیاز خرد شده | نصف فنجان |
سیر خرد شده | ۲حبه |
جعفری | ۳قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | یک قاشق سوپ خوری |
پونه | نصف قاشق چای خوری |
ریحان | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
فلفل | نصف قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست | سه فنجان |
سس گوجه فرنگی | یک فنجان |
رب گوجه فرنگی | یک فنجان |
قارچ خرد شده | سه فنجان |
کدوی سبز خرد شده | سه عدد |
پنیر موزرلا رنده شده | ۲۵۰گرم |
پنیر فتا | ۲۵۰گرم |
پنیر پارمسان رنده شده | ۳قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه:
پیاز را در روغن سرخ کرده تا پیازها نرم شوند . سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطررا اضافه کرده و بعد از آن قارچها را نیز به آن اضافه کرده و هم بزنید . حالا گوجه های خرد شده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید و نیم ساعت خوب تفت دهید . کدو ها را نازک برش زده و در ماهی تابه رژیمی کباب کنید . در ظرف مخصوص فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیرفتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید ظرف را به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر قرار دهید تا لازانیا آماده شود . ظرف را از فر خارج کرده ده دقیقه صبر کنید تا خنک شده و سپس آن را برش بزنید .