لازانیا چهار پنیره

 مواد لازم :

 

خمیر لازانیای نپخته ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
پنیر محلی یا پنیر صبحانه ۵۰۰ گرم
پنیر موتزارلا خرد شده ۲۵۰ گرم
پنیر چدار خرد شده ۲۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

برای تهیه لازانیای چهار پنیر، ابتدا فر را بر روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. در یک قابلمه بزرگ، آب و کمی نمک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به  جوش بیاید .خمیر آماده لازانیا را درون آب در حال جوش بریزید و ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که درون آن ها کاملا از خامی در بیاید،( نوشته روی بسته ) بر روی حرارت قرار دهید. سپس آبکش کنید.  در یک مخلوط کن و یا با استفاده از همزن، رب گوجه فرنگی  و پنیر محلی را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود  . کمی از این مخلوط را ته ظرف فر بریزید و یک لایه از خمیر لازانیا بر روی آن بچینید و کمی از پنیر موتزارلا، پنیر چدار و پارمسان را بر روی خمیر لازانیا ریخته و لایه ای از سس را دوباره روی آن بریزید. همین کار را تکرار کنید و در پایان با یک لایه پنیر کار را به انتها برسانید  . لازانیای چهار پنیر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه  قرار دهید، تا زمانی که پنیر روی آن طلایی شود. لازانیا را از فر خارج نموده و سرو کنید.

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

پاسخ دهید