لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان

 

مواد لازم :

 

گوجه فرنگی گیلاسی ۱۲ عدد
روغن زیتون ۱ پیمانه
بادمجان نازک ورقه و سرخ شده ۷۵۰ گرم
لازانیای نیم پز ا بسته
سس پاستا با اسپاگتی ۱ و ۱/۲ پیمانه
پنیر ریکوتا رنده شده ۱۵۰ گرم
برگ تازه ریحان ۱/۲ پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده ۱۲۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه لازانیای بادمجان، ابتدا فر را بر روی درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و یک سینی پخت را با کاغذ پخت نچسب آماده کنید.

گوجه فرنگی را از قسمت بالا برش داده و حلقه حلقه کنید و روی سینی بچینید .  بر روی  گوجه فرنگی ها، ۱ قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید و در فر به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند قرار دهید.

در همین حال، ۱ قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​به بالا قرار دهید.

هر یک از بادمجان ها را در روغن داغ به مدت ۲-۳ دقیقه قرار دهید تا هر طرف طلایی و نرم شود. سپس آنها را به یک ظرف منتقل نموده تا روغن آن خارج شود.

درجه فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۹۰ درجه فارنهایت) کاهش دهید.

درون ظرف یک لایه از ورق های لازانیا را بچینیدکمی از سس پاستا یا سس اسپاگتی را ریخته و با نیمی از گوجه فرنگی، بادمجان، ریکوتا و ریحان پر کنید. لایه بندی را با ورق لازانیا و گوجه فرنگی باقی مانده ، بادمجان، ریکوتا و ریحان ، سس پاستا یا سس اسپاگتی ادامه دهید تا کار تمام شود و در انتها یک لایه از ورق های لازانیا بر روی مواد گذاشته و در آخر باقیمانده سس را بر روی آن بریزید.

پنیر پارمسان را بر روی آن بپاشید و در فر به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه و یا تا زمانی که لازانیا طلایی قهوه ای شود قرار دهید.

پس از خاموش کردن فر، ۱۰ دقیقه بگذارید در فر بماند تا خوب خودش را بگیرد و سپس آن را خارج نموده و برش داده، میل کنید.

 

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

پاسخ دهید