مواد لازم :
ماست چکیده | ۲/۱ پیمانه |
روغن مایع | ۲/۱ پیمانه |
آردسفید | ۵/۲پیمانه |
خمیر ترش | ۱قاشق چایخوری |
پودر بادام | ۱۰۰ گرم |
هل | ۱قاشق چایخوری |
گلاب | ۴قاشق چایخوری |
شکر | ۲قاشق چایخوری |
روغن مایع | برای سرخ کردن |
پودرپسته | به میزان لازم |
پودرقند | به میزان لازم |
روش تهیه قطاب :
در ابتدا خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و می گذاریم ۵ دقیقه بماندبعد از اینکه عمل آمد ماست چکیده و روغن مایع را اضافه می کنیم کمی مخلوط می کنیم . به تدریج آرد را اضافه می کنیم و با دست شروع به ورز دادن می کنیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد . نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲ ساعت زمان می دهیم که خوب به عمل بیاید. پودر بادام ، شکر ، گلاب و پودر هل را مخلوط می کنیم تا بصورت خمیر در آید . خمیر را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم. سپس با دهانه استکان قالب می زنیم . با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم. (البته به هر شکلی که مایل باشید می توان قطاب ها را پیچید)