شیرینی توت

شیرینی توت

 

مواد لازم:

 

 بادام ۲لیوان
پودر قند  ۲لیوان
 گلاب ۸الی ۱۰ قاشق
 شکر  به میزان لازم
 خلال پسته به میزان لازم
 تخم خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .بعد پودر قند و گلاب را اضافه کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید ( هر شکل دیگری هم بخواهید می توانید درست کنید ) و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

نکته : این پایه اولیه است . می توان با اضافه کردن کمی رنگ مجاز خوراکی به رنگ های دیگر هم درست کرد و در شکل های متفاوت در مراسم و مهمانی ها از آن استفاده کرد . در ضمن می توان در پودر نارگیل ، پودر پسته هم غلطاند .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید