شاور مای مرغ

شاور مای مرغ

 

مواد لازم :

 

سینه مرغ ۲ عدد
روغن زیتون ۲/۱ لیوان
آبلیمو ۲/۱ لیوان
ادویه مخلوط ۱ قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
ماست ۱ لیوان

مواد لازم برای سس :

 

ماست غلیظ ۱ لیوان
ارده ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای نان :

 

آرد سفید ۵ لیوان
خمیر مایه ۱ و ۲/۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک کمی
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
آب ۱ و ۳/۱ لیوان

کاهو خرد شده + خیار شور خرد شده + گوجه فرنگی

 

طرز تهیه :

سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید .

مرغ را از یخچال خارج کرده سپس سینی مرغ را در۵۰ گرم کره که در ماهیتابه نسوزی ریخته و روی حرارت گذاشته ایم تفت داده تا روی آن طلایی رنگ شود.  حالا مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد کرده سپس آنها را در مقداری کرده تفت دهید تا خلال های مرغ کمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید .
طرز تهیه نان شاورما:

تمام مواد لازم برای نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر به دست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده ،به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.

نان ها را به  ۲۰ تا ۲۲ قسمت مساوی تقسیم کرده،هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کرده سپس نان ها را روی ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.

طرز تهیه سس شاورما:

تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید و کنار بگذارید .

طرز پیچیدن شاورما :

ابتد روی نان شاورما با قاشق کمی از مرغ بریزید سپس کاهوی خلال شده بعدخیارشور خلال شده وگوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید.

شاورما آماده است . برای سرو آن می توان نان ها را رول کرده و دور آن کاغذ روغنی و یا کاغذ ساندویچ بپیچید .

نوش جان

Check Also

خوراک مرغ و لوبیا سبز

موادلازم: شش عدد مغز ران مرغ (قسمت بالای ران مرغ) معادل یک کیلوگرم یک چهارم ...

دیدگاهتان را بنویسید