سیب زمینی با سس ریحان و فلفل

سیب زمینی با سس ریحان و فلفل

مواد لازم :

سیب زمینی ریز ۵۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲/۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل قرمز ۳ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
ریحان خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را بعد از شستن و پوست کندن به چهار قسمت تقسیم می کنیم و در آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم . بعد از پخت از آب خارج می کنیم . کره را درون تابه ای می ریزیم سیر خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن سیر ها را خارج می کنیم و سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن می کنیم . در ظرف دیگری آرد ذرت و شیر را به همراه تخم مرغ با هم مخلوط می کنیم . به سیب زمینی های در حال سرخ شدن فلفل قرمز خرد شده را اضافه می کنیم . مایع تخم مرغ و آرد و شیر را به همراه پنیر خامه ای به سیب زمینی ها اضافه می کنیم . بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دادن ریحان خرد شده و پنیر پارمسان را هم اضافه می کنیم . در صورت تمایل می توان مقدار نمک آنرا اندازه کرد .

 

 

Check Also

 میگو پفکی

مواد لازم : میگو ۱ کیلو آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری ماست دو قاشق سوپخوری ...

دیدگاهتان را بنویسید