سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه

مواد لازم :

 

 ماهیچه گوسفندی یک عدد
 پیاز متوسط  یک عدد
 هویج نسبتا بزرگ  یک عدد
 ورمیشل  ۱ پیمانه
 جعفری خرد شده ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه

طرز تهیه:
گوشت را با پیاز خرد شده و نخود و دو لیتر آب ۲تا ۳ ساعت گذاشته تا کاملا بپزد . هویج را نگینی درشت خرد کرده به گوشت اضافه کنید تا بپزد . هویج که پخت ورمیشل را اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جعفری خرد شده را در سوپ ریخته
پس از یکی دوجوش سوپ را سرو کرده با آبلیموی تازه میل نمایید.

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید