سوپ قارچ و سیب زمینی
مواد لازم :
قارچ | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
آب مرغ | یک فنجان |
خامه | ۱۰۰ گرم |
جعفری خرد شده | یک قاشق سوپ خوری |
ریحان خرد شده | یک قاشق سوپ خوری |
کره | ۲۵ گرم |
لیمو ترش | یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ها را خرد و سپس به آن ها، آب لیمو ترش بزنید. پیاز را نیز خرد کنید و به همراه کره در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. زمانی که آب قارچ تمام شد ، آن را از روی حرارات بردارید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ، آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پیاز و قارچ بیافزایید و ظرف را روی حرارات قرار دهید تا به جوش آید. نمک و فلفل و خامه را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین نمایید .