سوپ عدس و ذرت

سوپ عدس و ذرت

مواد لازم :

 

عدس پخته یک فنجان
ذرت دو فنجان
آب مرغ دو فنجان
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی رنده شده ۴۰۰ گرم
سیر له شده دو تا ۳ حبه
پیاز متوسط خرد شده یک عدد
فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک عدد
فلفل قرمز دو قاشق سوپ خوری
ادویه کاری یک چهارم قاشق چای خوری
زیره نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پخت این سوپ بسیار راحت است و خیلی سریع آماده می شود .تمام مواد ، بجز ذرت و سس گوجه فرنگی را در داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا حدود نیم ساعت پخته شود. سپس سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید و یک ربع دیگر به پختن آن ها ادامه دهید.  سوپ آماده شده را بعد از ریختن در ظرف با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید