موادلازم:
· ۲ عدد تره فرنگی تمیز شده(به دو نیم کرده و سپس خرد کرده)
· ۲ ساقه کرفس ریز خرد شده
· ۲ عدد سیر قیمه قیمه شده
· ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
· ۴۰۰ گرم آب مرغ
· گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی
· ۴ پیمانه کلم و سیب زمینی و هویج خرد شده و ذرت
· ۲ عدد کدوی متوسط خرد شده
· ۱۵۰ گرم بچه اسفناج
· ۲/۱ پیمانه جعفری ریز خرد شده(یا ریحان)
· ۲ قاشق سوپ خوری سرکه
طرز تهیه سوپ سبزیجات:
در قابلمهای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود ۱۰ دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت میدهیم.سپس کدو سبز، گوجه فرنگی ،کلم پیچ سیب زمینی و هویج خرد شده و ذرت به اضافه ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه میکنیم.میگذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا ۵ دقیقه آهسته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه میکنیم.