سوپ دال عدس

سوپ دال عدس 

مواد لازم :

 

دال  عدس  ۲۲۵ گرم
 پیاز ساطوری شده  ۲ عدد
 سیر ساطوری شده  ۲ حبه
 هویج ساطوری شده  ۱ عدد
 روغن زیتون خالص  ۲ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۱.۵ لیتر
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک به مقدار لازم
برگ کرفس برای تزئین

طرز تهیه:

دال عدسرا با یک لیوان آب بپزید . بعد از ۲۰ دقیقه ، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۱ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید . اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید.  سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید