سوپ جوجه

مواد لازم :

سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
۴ عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک
۱ عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
۴/۱ ۱ فنجان سبیب زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)

 

39--cookingpabi--آشپزی-با-پابی--Chicken-Soup--سوپ-جوجه

 

طرز تهیه سوپ جوجه:

۱. آب جوجه ، جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از ۱۲ دقیقه یا وقتی که جوجه ها دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم
۲.فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم.

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

پاسخ دهید