مواد لازم:
اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
عدس ۱ فنجان
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
جو پرک ۱ فنجان
آب ۲ فنجان
خامه یا ماست
نعنا خشک کمی
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه سوپ اسفناج وعدس :
#طرز_تهیه_سوپ_اسفناج_و_عدس
عدس ،جو پرک.اسفناج خرد شده رو با آب میذاریم رو حرارت.وقتی کمی جا افتاد.پیاز رو خورد کرده و تفت میدیم.فلفل و زرد چوبه زده نعنا رو هم کمی با پیاز داغ تفت میدیم.کمی از پیاز داغ و نعنا رو تو سوپ ریخته ، مقدارکمی رو هم برای تزئین روش نگه میداریم. وقتی سوپ خوب جا افتاد بهش خامه غذا رو اضافه میکنیم یا از رو حرارت بر میداریم و ماست اضافه میکنیم.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی