سمبوسه اسفناج

سمبوسه اسفناج

مواد لازم :

نان لواش به مقدار لازم
اسفناج پخته ۵۰۰ گرم
پنیر صبحانه ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
مغز آفتابگردان ۸۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

طرز تهیه این سمبوسه بسیار آسان است . ابتدا نان های لواش را بصورت نوارهای بلند ۵ تا ۸ سانتی متری برش می زنیم . پنیر صبحانه یا پنیر محلی را با پشت چنگال له می کنیم . اسفناج پخته شده مقداری نمک و فلفل ، مغز تخم آفتابگردان و تخم مرغ را با پنیر خوب مخلوط می کنیم . از مواد مقداری برداشته و بصورت مثلث در گوشه نان می ریزیم و و مانند سمبوسه نان را می پیچیم . وقتی تمام مواد را به این روش آماده کردیم تمام سطح آنها را با قلم مو آشپزی روغن می زنیم و در فر ۱۸۰ درجه برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و برشته شود قرار می دهیم . این سمبوسه با ماست چکیده به عنوان سس بسیار لذیذ می باشد .

نکته : البته اگر سمبوسه ها را کوچک آماده کنیم می توانیم به عنوان یک فینگر فود در مناسبتها از آنها استفاده کنیم .

 

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخی بگذارید