مواد لازم
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۲/۱ لیوان |
نان تست خشک یا بیات شده | ۲/۱ لیوان |
پیاز ریز رنده شده | ۲ قاشق سوپخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
تخم مرغ آب پز سفت | ۲ عدد |
نمک و فلفل و پودر سیر | به مقدار لازم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
رب گوجه | ۲ قاشق غذاخوری |
طریقه تهیه :
در ابتدا شیر و پیاز رنده شده و تخم مرغ و پودر نان و نمک و فلفل و پودر سیر رو با هم مخلوط می کنیم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم.
حالا یک کیسه فریزر را باز می کنیم مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را در یک تکه از کیسه به قطر حدود یک سانت پهن میکنیم . شما برای داخل این رولت از مواد مختلفی می توانید استفاده کنید . مثلاً پوره سیب زمینی یا پوره اسفناج را با فاصله یک سانت از لبه های گوشت پهن کنید و یا از مخلوط پیاز داغ و گردو و سوسیس خورد شده و یا حتی از ورقه های پنیر گودا و ژامبون برای داخل رولت استفاده کنید.
اما در این دستور، کمی پنیر پیتزا بود که روی سطح گوشت پخش می کنیم و بعد تخم مرغ های سفت شده رو از طرف عمودی به ۴ قسمت تقسیم کردم و وسط رولت می چینیم و با احتیاط رول رو جمع کردم و دو طرف کیسه را با نخ محکم ببندید .بعد از آماده کردن رول ها، برای یک ساعت آنها را بخار پز می کنیم.
( می توان این رولت را در فویل آلومینیومی قرار داد و برای مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داد .)
حالا سس را درست میکنیم به این ترتیب که یه دونه پیازرا خلالی خورد کرده و تفت می دهیم. کمی نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص گوشت و رب به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم و در آخر نصف استکان آب به آن اضافه میکنیم و بعد رول های بخارپز شده رو از داخل پلاستیک در مییاریم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه داخل این سس بپزه تا خوب طعم دار شود و رنگ زیبایی پیدا کنه. مراقب باشیم که سس خشک نشود و آبدارباقی بماند .
بعد از این تایم، رولت را در ظرف مخصوص سرو میگذاریم و سس باقی مانده را رویش میریزیم و اگه دوست داشتید به اندازه های دلخواه برش زده و اگرنه هم درسته توی ظرف قرار میدهیم و رویش را با هر آنچه دوست دارید، تزئین میکنید .