رولت پنیر و تمشک

رولت پنیر و تمشک

مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۷۵ گرم
آرد ۸۵ گرم
نشاسته سیب زمینی ۱۵ گرم
نمک ۲/۱ قاشق مرباخوری
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
پودر پسته ۳ قاشق غذا خوری
تمشک تازه ۲/۱ لیوان

طرز تهیه :

در ظرفی سفیده تخم مرغ را می زنیم تا پف کند و از ظرف بیرون نریزد . زرده ها را به همراه شکر با همزن می زنیم وقتی که کرم رنگ شد آرد و نشاسته سیب زمینی و نمک را اضافه می کنیم و دورانی مخلوط می کنیم بعد از مخلوط شدن سفیده تخم مرغ را می ریزم و دوباره به آرامی مواد را هم می زنیم . در کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مواد خمیر را روی آن پهن می کنیم و به مدت ۸ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد . بعد از فر خارج کرده و با همان کاغذ رول می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود .  در ظرفی پنیر خامه ای را با شکر و پودر پسته مخلوط می کنیم . رول را بعد از خنک شدن باز می کنیم و کاغذ روغنی را از روی آن برمی داریم . از مخلوط پنیر روی آن پهن می کنیم . تمشک تازه را بروی آن پهن می کنیم . دوباره شروع به رول کردن می کنیم . و رول را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد به اندازه دلخواه برش می زنیم . این رولت برای تغذیه بچه ها در مدرسه و یا یک میان وعده بسیار مناسب است .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید