دم‌نوش‌های مرکب

بر مبنای ذائقه و خواص گیاهی و طبیعت می‌توان گیاهان مختلف را با هم ترکیب نمود. مثلاً ترکیب به‌لیمو و زیرفون، گاوزبان گل‌گاوزبان و سنبل الطیب و مواردی دیگر.

143-cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-با-پابی-Herbal-brew-دم-نوشهای-گیاهی

دم‌نوش مخلوط حاوی: سیب، میوه گل رز، خلال پرتقال، پاپایا، نعنای فلفلی، ریشه شیرین‌بیان، علف لیمو، دارچین، انگورفرنگی سیاه، رز و گل پنیرکیان

 

143-cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-با-پابی-Herbal-brew-4-دم-نوشهای-گیاهی

Check Also

تهیه و دم کردن چای

معمولاً این طور تصور می‌شود که بهترین روش برای تهیه چای، قرار دادن مستقیم آن ...

پاسخ دهید