دسر سوفله شکلات

 دسر سوفله شکلات

 

مواد لازم :

 

آرد ۳قاشق غذاخوری
کره ۳قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده ۱پیمانه
شیر ۱پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
وانیل ۱قاشق چای خوری
شکر ۱/۴پیمانه

طرز تهیه :

فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود. آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شو د و خیلی کم تفت بخوردحالاشیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و کمی غلیظ شود. مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و تا گرم است شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.  کمی که خنک شد زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً یکدست شوند. سفیده‌های تخم مرغ و شکر را در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و رگه های هم زن روی آن باقی بماند .سفیده تخم مرغ را با مواد قبلی که آماده شده با هم مخلوط میکنیم. ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم ۳/۱ ظرف باید خالی باشد و بعد در سینی فر قرار می دهیم. سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم.

نکته : دور تا دور سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد.

برای تزئین سوفله می توانید از شکلات داغ یا خامه شیرینی پزی استفاده کنید .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید