دسر تمشک

دسر تمشک

مواد لازم :

 

 شکر  ۱پیمانه سرخالی
 آب تمشک ۲پیمانه
 ماست معمولی  نصفه پیمانه
 آب نصفه پیمانه
 پودر ژلاتین ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پودر ژلاتین و آب را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید، تا پودر ژلاتین در آب حل شود . آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود . سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود . بعد ماست را به مواد ژله اضافه کنید . با همزن برقی هم بزنید، تا با ماست کاملاَ مخلوط شود . مواد را گیلاس پایه دار بریزید . سپس دوباره در  یخچال قرار دهید تا ببندد. البته می توان در ظرف چهار گوش ریخت و بعد از بستن با اسکوپ برداشت و در گیلاس برای سرو گذاشت و با تمشک تزئین کرد .

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

پاسخ دهید