خورشت بامیه ( جنوبی )

خورشت بامیه ( جنوبی ) مواد لازم :

گوشت گوسفند۳۵۰ گرم

پیاز۲ عدد

رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی۴ عدد

زردچوبه فلفل و نمک به مقدار لا زم

بامیه۶۰۰ گرم

زعفران به مقدار لا زم

روغن مایع به مقدار لا زم

طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کرده در روغن ۵ دقیقه تفت دهید . زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید . گوشت را با پیاز سرخ می کنیم ، کمی آب می ریزیم و یکی، دو ساعت حرارت دهید تا گوشت بپزد لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید . خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

۳ نظرات

  1. این دستور معرکه است هر وقتی پختی و چشیدی منظورم را متوجه می شی

  2. از لطف شما دوست عزیز سپاسگذارم

پاسخ دهید