خورشت بامیه ( جنوبی ) مواد لازم :
گوشت گوسفند۳۵۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۴ عدد
زردچوبه فلفل و نمک به مقدار لا زم
بامیه۶۰۰ گرم
زعفران به مقدار لا زم
روغن مایع به مقدار لا زم
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده در روغن ۵ دقیقه تفت دهید . زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید . گوشت را با پیاز سرخ می کنیم ، کمی آب می ریزیم و یکی، دو ساعت حرارت دهید تا گوشت بپزد لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید . خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک اضافه کنید. بامیه را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید خورش بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی
دست درد نکنه عالی بود
این دستور معرکه است هر وقتی پختی و چشیدی منظورم را متوجه می شی
از لطف شما دوست عزیز سپاسگذارم