خورشت باقلاقاتق گیلان

خورشت باقلاقاتق گیلانمواد لازم :

 

باقلای رشتی سبز ۳ کیلو گرم
شوید (خشک یا تر) ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر یک و نیم بته
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
روغن یا کره ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سیر ریز شده را در  روغن تفت میدهیم و زردچوبه و شوید و باقلای رشتی را اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم . بعد آب می ریزیم تا روی باقلا را بگیرد تا آهسته بجوشد و باقلا بپزد. باید حرارت را کم کنید و مراقب باشید باقلا له نشود . در انتهای پخت
تخم مرغ را در آن شکسته و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغ بسته شود. نمک و فلفل آن را به دلخواه اندازه کنید و سرو نمایید . این خورشت با برنج، ماهی دودی یا شور، زیتون پرورده صرف میشود.

خوراک های بدون گوشت

 

این خوراک یا غذا بدون گوشت و از خوارک های سالم بدون گوشت جهت استفاده شما می باشد.

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید