خورشت باقلاقاتق گیلانمواد لازم :
طرز تهیه : |
||||||||||||||
سیر ریز شده را در روغن تفت میدهیم و زردچوبه و شوید و باقلای رشتی را اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم . بعد آب می ریزیم تا روی باقلا را بگیرد تا آهسته بجوشد و باقلا بپزد. باید حرارت را کم کنید و مراقب باشید باقلا له نشود . در انتهای پخت تخم مرغ را در آن شکسته و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغ بسته شود. نمک و فلفل آن را به دلخواه اندازه کنید و سرو نمایید . این خورشت با برنج، ماهی دودی یا شور، زیتون پرورده صرف میشود. خوراک های بدون گوشت
این خوراک یا غذا بدون گوشت و از خوارک های سالم بدون گوشت جهت استفاده شما می باشد.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی
|
برچسب هاآشپزی ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی غذای ایرانی خوارک های سالم بدون گوشت غذا بدون گوشت خوراک های بدون گوشت باقلا سیر زرد چوبه شوید تخم مرغ روغن تفت