خوراک بادمجان فنری

خوراک بادمجان فنری

 

مواد لازم :

 

بادمجان ۳عدد بزرگ و کشیده
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
روغن ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم . بعدبادمجان را با چاقو برش میدهیم طوری که برشها عمیق باشد ولی بادمجان ها متلاشی نشود بعد  آنها را نیم ساعت در آب نمک قرار میدهیم .بعد از این مدت آنها را میشوئیم ودر آبکش قرار میدهیم تا زهر آب آنها خارج شود.

یکی از پیاز هارا روی گوشت چرخ کرده رنده میکنیم . فلفل قرمز کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه می کنیم مخلوط میکنیم درون برشهای بادمجان را با گوشت چرخ کرده که آماده کردیم  پر میکنیم و اضافی گوشت را از سطح بادمجان پاک میکنیم تا از مواد به بدنه ی بادمجان چیزی نباشد . وقتی تمام برشها را با گوشت پر کردیم آنها را کمی سرخ میکنیم و یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آنها میریزیم و در ظرف را میبندیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا بادمجان ها با بخار بپزند .

یک پیاز دیگر را نگینی خرد میکنیم وبا روغن تفت میدهیم سیر خرد شده را اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم سپس گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و میگذاریم تفت بخورد و یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد . غذا آماده است . برای کشیدن در ظرف اول سس آماده شده را ریخته و بعد بادمجان ها را که با فلفل سبز تزئیین کرده ایم روی سس قرار می دهیم .

نوش جان
نکته:
این غذا باید کمی تند باشد .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید