تیرامیسو قهوه و نارگیل

تیرامیسو قهوه و نارگیل

 

مواد لازم :

 

بیسکوئیت لیدی فینگر ۱۲ عدد
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
قهوه فوری ۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو و شکلات مقدار لازم

طرز تهیه :

داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.  ۲ قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه کنید پس پنیر ماسکارپونه ( پنیر خامه ای )، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.کف لیوان های سرو تیرامیسو  یا هر ظرف مورد نظر دیگری مقداری بیسکوییت لیدی فینگر که اول در قهوه فوری یا شیر غلطانده اید ، قرار داده و تا یک سوم لیوان از کرم بریزید ، دوباره برای لایه بعدیمقداری دیگری بیسکوییت و سپس تا بالای لیوان را با کرم پر کنید.
در انتها مقداری پودر کاکائو روی مواد بپاشید و با شکلات رنده شده تزئین کنید .ظرف های تیرامیسو را به مدت ۳ – ۵  ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید