تست انگشتی کوچک

تست انگشتی کوچک

مواد لازم :

 

نان فرانسوی ۲ عدد
پنیر خامه ای ۱ و نیم پیمانه
روغن زیتون ۱ و نیم پیمانه

مواد لازم برای روی نان:

 

فلفل دلمه ای کباب شده ۲ عدد
اسفناج پخته ۱ و نیم پیمانه
میوه خرد شده ۱ و نیم پیمانه
گوجه خرد شده ۱ و نیم پیمانه
گوشت ۱ و نیم پیمانه
کالباس ۱ و نیم پیمانه

طرز تهیه :

نان فرانسوی یا باگت ها را برش می زنیمو برش های رو تست می کنیم . می توان برای تست کردن از دستگاه تستر استفاده کرد یا اینکه انها راد برای مدت ۴ تا ۵ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه قرار داد . بعد از تست شدن روی آنها را با روعن زیتون برس زده و پنیر خامه ای له شده می پذاریم پایه ی اولیه آماده است .حالا  روی اونا انواع سبزیجات ، انواع گوشت یا میوه و یا گوجه خرد شده میگذاریم.با استفاده از مواد متنوع می توان سینی های رنگارنگی از این نوع فینگرفود آماده کرد و در مناسبتهای مختلف از آنها استفاده کرد .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید