باقلا پلو با گوشت بوقلمون 

مواد لازم :

گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران) ۴۰۰ گرم
باقالی پخته شده به میزان لازم
برنج آبکش شده ۴ پیمانه
شوید به میزان لازم
پیاز نگین شده ۲ عدد متوسط
نمک و زرچوبه وادویه مخصوص بوقلمون ( یا مرغ )

 

 به میزان لازم (وقتی گوشت بوقلمون می خرید، همراهش یک ادویه قرار داره)
زعفران ۱ قاشق غذا خوری

98--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Chelo-sure-fava-beans---چلو-باقالی-با-گوشت-بوفلمون

طرز تهیه :

در ابتدا پیاز را کمی تفت داده و بعد گوشت را اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم . بعد کمی نمک، زرچوبه و ادویه مخصوص بوقلمون را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم . حدود یک لیوان آب اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه می گذاریم که گوشت پخته شود بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت تبخیر شود. بعد از پخته شدن گوشت برنج را آماده می کنیم و مقداری روغن در ظرف غذا ریخته در صورت تمایل می توانیم که ته ظرف را سیب زمینی یا هر چه که دوست داشته باشیم بذاریم و بعد مقداری از برنج آبکش شده را می ریزیم مقداری از باقالی پخته شده و مقداری شوید و مجددا روی آن را برنج ریخته . این کار را لایه لایه ادامه می دهیم در آخر هم زعفران دم کرده را می ریزیم  . به مدت ۶۰ دقیقه روی شعله کم می گذاریم تا غذا آماده شود و برنج کاملا دم بکشد . (می توان گوشت پخته شده را بین برنج هنگام دم آمدن هم گذاشت یا بعد از کشیدن برنج گوشت را درون ظرف دیگری سرو کرد )

 

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

 

Check Also

تیرامیسو شکلاتی

بیسکوییت لیدی فینگر ۲۰ عدد تخم مرغ ۶ عدد شکر ۱ لیوان شکلات چیپسی ۱ ...

پاسخ دهید