باسلوق

مواد لازم :

نشاسته ۲/۱ پیمانه
گلاب ۲/۱پیمانه
شکر ۴/۳ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
کره ۲ قاشق غذا خوری
 گردو ۲/۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق  چایخوری

 طرز تهیه باسلوق :

در یک کاسه متوسط ۲ فنجان آب و نشاسته ذرت را مخلوط کنید بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس گلاب و شکر و پودر ژلاتین و زعفران دم کرده را اضافه کنیدو خوب بهم بزنید مخلوط را روی شعله حرارت کم قرار دهید ومدام هم بزنید تا شفاف و شیشه ای شود . ته ظرف پیرکس را با کره خوب چرب کنبد مخلوط را در ظرف ریخته وبه ضخامت مورد نظر پهن کنید .  پس از اینکه سرد شد برش بزنید با گردو و نارگیل تزیین کنید

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

پاسخ دهید