بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر

مواد لازم :

 بادمجان دلمه ای ۴ عدد
نان تست بیات شده ۲عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ریحان ۱۲ شاخه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را در ابتدا شسته و سر آنها را جدا می کنیم . با یک قاشق درون بادمجان ها را طوری خالی می کنیم تا به پوست آن آسیبی نرسد . مقداری نمک به داخل آن می زنیم و وارونه می کنیم و کنار می گذاریم تا زهر آب آن خارج شود . در این فاصله در تابه ای کمی روغن زیتون می ریزیم و سیر های خرد شده را درون آن تفت می دهیم . بادمجان های درآورده شده از درون شکم بادمجان را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت می دهیم . بعد از سرخ شدن نان تست هایی که بیات شده اند را ریز خرد کرده و به بادمجان های ریز سرخ شده اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم . صبر می کنیم تا خنک شود . سپس تخم مرغ را خوب زده و یه آن اضافه می کنیم . ریحان ها را هم ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم . حالا درون بادمجان ها را با دستمال خشک می کنیم و از مواد آماده شده درون بادمجان ها را پر می کنیم و روی هر کدام را پنیر پارمسان می ریزیم و در ظرف مخصوص فر می چینیم . ظرف را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم .

نکته : می توان بادمجان را هم با پوست و یا بدون پوست آماده پخت این غذا کرد .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید