بادمجان شکم پر
مواد لازم :
بادمجان دلمه ای | ۴ عدد |
نان تست بیات شده | ۲عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پارمسان | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
ریحان | ۱۲ شاخه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
بادمجان ها را در ابتدا شسته و سر آنها را جدا می کنیم . با یک قاشق درون بادمجان ها را طوری خالی می کنیم تا به پوست آن آسیبی نرسد . مقداری نمک به داخل آن می زنیم و وارونه می کنیم و کنار می گذاریم تا زهر آب آن خارج شود . در این فاصله در تابه ای کمی روغن زیتون می ریزیم و سیر های خرد شده را درون آن تفت می دهیم . بادمجان های درآورده شده از درون شکم بادمجان را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت می دهیم . بعد از سرخ شدن نان تست هایی که بیات شده اند را ریز خرد کرده و به بادمجان های ریز سرخ شده اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم . صبر می کنیم تا خنک شود . سپس تخم مرغ را خوب زده و یه آن اضافه می کنیم . ریحان ها را هم ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم . حالا درون بادمجان ها را با دستمال خشک می کنیم و از مواد آماده شده درون بادمجان ها را پر می کنیم و روی هر کدام را پنیر پارمسان می ریزیم و در ظرف مخصوص فر می چینیم . ظرف را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم .
نکته : می توان بادمجان را هم با پوست و یا بدون پوست آماده پخت این غذا کرد .