مواد لازم :
گوشت چرخ کرده مخلوط
۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
شیر ۱۳۰میلی لیتر
تخم مرغ
یک عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۲قاشق سوپخوری
مایه خمیر ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
طرز تهیه اشترودل :
درابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید و پف کند. سپس در کاسه ای روغن مایع و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مایع خمیر عمل آمده را به آن اضافه می کنیم . آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز می دهیم و روی آنرا کیسه فریزری می کشیم . روی آن دستمال حوله ای می اندازیم و اجازه می دهیم خمیر در حدود ۱ ساعت استراحت کند تاحجم خمیر دو برابر شود.
مواد درون اشترودل را آماده کنید . . پیاز نگینی شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید. بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کردزرد چوبه بزنید و دوباره ۱ دقیقه تفت دهید . قارچ، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
روی میز را آرد بپاشید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر کدام را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید. مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید. اطراف خمیر را به دلخواه ( با چنگال یا پیچاندن خمیر ) ببندید در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد تا درجه و یا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید.