اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

مواد لازم :
سینه مرغ
۱ عدد
قارچ
۳ عدد
سس گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا
۲/۱ لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست
۱ عدد
آب
۲ قاشق غذا خوری
جعفری
۵ ساقه
آرد سفید
۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل
به مقدار دلخواه

 

99--cookingpabi-آشپزی-و-خانواده-پابی--Scallops,-chicken-Italian-style--اسکالوپ-مرغ-به-سبک-ایتالیایی

 

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می    کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم و یک ساعت صبر می کنیم تا مرغ ها مزه دار شود .قارچ را خرد کرده  و با مقداری روغن تفت می دهیم گوجه فرنگی را خرد کرده به قارچ اضافه می کنیم و تفت می دهیم .سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل و را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. سینه های مرغ را باز کرده از مواد آماده داخل آن گذاشته مقداری از پنیر مازارلا را می ریزیم و مانند رولت می بنیدم برای اینکه بهتر بسته شود با خلال دندان آنها را می بندیم . در مقداری آرد می غلطانیم و در کمی روغن زیتون سرخ می کنیم .

 

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

پاسخ دهید