استیک مرغ با سس پرتقال وانبه

 

استیک مرغ با سس پرتقال وانبه

مواد لازم :

 

سینه مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
انبه خرد شده دو پیمانه
آب پرتقال دو پیمانه
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال شده، آبلیمو، کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده ودر یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود .تابه را داغ کرده و استیک ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.برای تهیه ی سس ، آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کرده و با نمک و سرکه حرارت دهید . سپس انبه ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. سس آماده را با استیک سرو کنید .

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید