آش گوشت

آش گوشت

 

مواد لازم :

 

برنج نیم دانه ۱ پیمانه
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز ـ شوید) ۱کیلو گرم پاک کرده
نخود و لوبیا و عدس هر کدام ۱ پیمانه
پیاز سرخ کرده ۲ عدد بزرگ
گوشت ران یا سر سدت نیم کیلو
روغن ۳ قاشق
نمک و فلفل به مقدار کافی
پیاز برای گوشت ۱ عدد
نعنا داغ  به مقدار لازم
رشته ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات را یک شب زود تر خیس کرده و می‌گذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از این‌که گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد سپس سبزی‌های تمیز و خرد شده را داخل آش می ریزیم بعد از حدود ۲۰ دقیقه رشته را اضافه می‌کنیم تا آن نیز بپزد. آش را بهم می‌زنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش ته نگیرد، پس از این‌که آماده شد، پیاز سرخ شده را می ریزیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم . آش را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده نعناع داغ و کمی کشک تزئین می کنیم .

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

دیدگاهتان را بنویسید