آش انار

آش انار

 

مواد لازم :

 

برنج نیم دانه ۱ پیمانه
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز ) ۲۰۰ گرم
لپه ۳ پیمانه
پیاز سرخ کرده ۲ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
اناردانه شده ۴ پیمانه
گلپر یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن ۳ قاشق
نمک و فلفل به مقدار کافی
پیاز برای گوشت ۱ عدد

طرز تهیه:

لپه و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم تا لپه کمی بپزد . بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم و می گذاریم برنج کاملا بپزد . نیمی از پیاز سرخ کرده ، کمی نمک و فلفل می ریزیم . گوشت چرخ کرده را با یک  عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم، به این گوشت یک استکان برنج پخته شده که کمی خنک شده اضافه می کنیم و از این مخلوط کوفته درست می کنیم،بعد کوفته ها را داخل آشمی ریزیم .

سبزی را بعد از تمیز کردنمی شوییم و خرد می کنیم ، به مایهآش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش

جا بیفتد . باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به همراه بقیه پیاز داغ به آش اضافه می کنیم .

آش را در ظرف مناسب سرو می کشیم و با کمی نعناع داغ یا دانه های انار روی آن را تزئین می کنیم .

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

دسرکرم خرمالو

مواد لازم: خرمالو:۳۰۰ گرم خامه قنادی:۳۰۰ گرم شکر:۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین:۳ قاشق چایخوری شیر:۱/۴ پیمانه ...

دیدگاهتان را بنویسید